(Magyar) Tavaszi Zsongás az Erzsébetvárosban – képzőművészeti vásár 80 művész műveiből a Klauzál téren

Monday April 11th, 2022

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A Tavaszi zsongás című válogatással visszatérünk a Resident Art vásárok eredeti koncepciójához, hiszen ismét fiatal művészek, frissen készült műveit kínáljuk egységáron.

A 80 művész, több mint 240 művét három (50.000.-, 100.000.- és 150.000.- forintos) kategóriába soroltuk, amivel az érdeklődőknek lehetőséget teremtünk arra, hogy megszerezzék első egyedi műalkotásukat, és arra is, hogy átfogó képet kapjanak a kortárs művészeti piac pályakezdő és feltörekvő alkotóinak festői világáról.

A rengeteg kép között igazi zsongás várható, ahol bárki megismerkedhet az aktuális művészeti áramlatokkal, valamint a kurátorok (Bánki Ákos és Schneller János) segítségével megteheti első lépéseit a kortárs művészet sokszínű világában. A szervezők a VII. kerületi önkormányzat galériájában, a Klauzál téren, hétfő kivételével minden nap személyesen várják az érdeklődőket. A művek azonnal elvihetők. A 10 napos vásár ideje alatt két tárlatvezetést is tartunk.

Helyszín: Klauzál6 Galéria (1072 Budapest, Klauzál tér 6.)
Időpont: 2022. április 29. – május 8.
Nyitvatartás: kedd-vasárnap 14:00 – 19:00 óra

Katalógus hamarosan…